| | Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Orthodox Admin

Broj poruka: 99 FMS novci: 127 Datum upisa: 22.08.2010 Godina: 31 Lokacija: Kruševac
 | Naslov: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 6:16 am | |
| U ovoj temi bih Vas zamolio da dajete konkretne predloge za eksterijer i enterijer foruma. Dakle,očekujemo grafička rešenja za forum,modele,Vaše lične kreacije i animacije za segmente foruma,predloge za uređenje foruma i podforuma,tematskih prikaza i svega vezano za poboljšanje rada foruma kao i opšte upotrebe.
Zahvaljujemo unapred. |
|
 | |
Loco Moderator

Broj poruka: 27 FMS novci: 41 Datum upisa: 23.08.2010
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 9:47 am | |
| Prvo da se srede opisi podforuma da ne stoji npr "FM09,FM08....CM" nego da fino uredite, i za ostale tako, mogu isto pomoci.
Da obrisete podforume "rezultati, grafika, ostali sportovi" i da preimenujete temu Fudbalski svet, u Sport (i tu da ide, nogomet,kosarka,teniss,....) takodjer obrisite "knjige, filmove, i muzika" posto ovo nikako nije potrebno, za ostalo mogu pomoci kasnije, ako budete dozvolili.
i smaknite upitnik na ovo pitanje "Koji tim vodite" neka samo stoji "Koji tim vodite :" ______________________________________ Plakala je molila me, za Partizan da ne zivim.
|
|
 | |
vladapfc7 VIP

Broj poruka: 55 FMS novci: 71 Datum upisa: 22.08.2010 Lokacija: Smederevo
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 10:44 am | |
| Sto se tice grafickih resenja,solidno se snalazim u PS,pa mogu da pomognem.Samo kazite kako. Isto ne bi bilo lose da se organizujemo i radimo facepack za nasu ligu. Samo da prikupimo i sredimo slike,a kad izadje FM da sredimo config file. |
|
 | |
C.R.7 Admin

Broj poruka: 122 FMS novci: 181 Datum upisa: 21.08.2010 Lokacija: Sahara
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 11:29 am | |
| Pa mozete napraviti recimo stil ili nesto za forum header,banner,avatar,userbar bilo sta  |
|
 | |
Cleo Clan Foruma

Broj poruka: 46 FMS novci: 62 Datum upisa: 21.09.2010 Lokacija: Šabac
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 12:39 pm | |
| Pohvale za to kako ste sredili slobodnu zonu. Možda još samo board za kladionicu da otvorite.  Ako se setim nečega predložiću. ______________________________________ |
|
 | |
Orthodox Admin

Broj poruka: 99 FMS novci: 127 Datum upisa: 22.08.2010 Godina: 31 Lokacija: Kruševac
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 1:47 pm | |
| Odlično,dajemo neke ideje i razmišljamo na pravi način. Marqes,kaži druže šta misliš o ovim početnim predlozima pošto se ja u suštini slažem da ima puno foruma i tema koje nisu neophodne.Ae pospremiću ja to što se kaže.
|
|
 | |
C.R.7 Admin

Broj poruka: 122 FMS novci: 181 Datum upisa: 21.08.2010 Lokacija: Sahara
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 1:51 pm | |
| Moze naravno,kladionica je bila jedno vreme ali niko je nije posecivao pa sam je ja izbrisao,otvoricu je ponovo ako se slazete,Ortodox slazem se sa svim predlozima i polako cu sredjivati a i ti mozes slobodno znaci imas sva ovlascenja kao i ja  |
|
 | |
Loco Moderator

Broj poruka: 27 FMS novci: 41 Datum upisa: 23.08.2010
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 2:08 pm | |
| Ako vam bude trebala pomoc za editovanje jos neki podforuma (opisa) slobodno recite, tu sam da pomognem. ______________________________________ Plakala je molila me, za Partizan da ne zivim.
|
|
 | |
Flow Moderator

Broj poruka: 43 FMS novci: 55 Datum upisa: 25.09.2010
 | Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 2:11 pm | |
| Otvoriti kladionicu ponovo. Što bude bilo više članova, biće posećenija. |
|
 | |
Orthodox Admin

| Naslov: Re: Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija Sub Sep 25, 2010 6:48 pm | |
| Evo polako radimo na predlozima koje ste nam dali.Većina će biti odrađena što se tiče uređenja foruma,podforuma i tema. Ostaje nam da poradimo na grafici i dizajnu foruma a i to ćemo u blsikoj budućnosti odraditi.Na nekim stvarima se već vidi razlika.Hvala Vam i nastavite sa predlozima ukoliko uočite još nešto što bi moglo da nam pomogne ili bude od koristi. |
|
 | |
| | Estetski izgled sajta-predlozi i diskusija | |
|